• Ayarlanabilir Daldırma Tip Emniyet Termostat (110°C)
Ayarlanabilir Daldırma Tip Emniyet Termostat (110°C)
Ürün Kodu : CAL-624100
Marka :  Caleffı
2,722.64 TL   Kdv Dahil
Kargo Ücreti: 72.00 TL
Ön Siparişli Ürün - Teslim Tarihi İçin Lütfen Bilgi Alınız !
-
+

624 Caleffı Ayarlanabilir Daldırma Tip Emniyet Termostat ( 110°C ) Ne İşe Yarar ? 624 Caleffı Ayarlanabilir Daldırma Tip Emniyet Termostat ( 110°C ) Nedir ?


624 Caleffı Ayarlanabilir Çift Daldırma Tip Termostat ( 110°C ) 
Çay kazanı, ketıl gibi basit olmayan, kat kaloriferi, elektrikli termosifon, kalorifer kazanı gibi cihazlarda, güvenlik amacıyla 2 adet termostat kullanılmaktadır. Bu termostatlar ayar ve emniyet termostatlarıdır. Termostatlardan bir tanesi ayar termostadı olup, su sıcaklığını kontrol amaçlı kullanılır ve kolayca ayarlanabilmesi için cihaz üzerinde görünür bir yere konulur. Ayar termostatı aşağıda anlatılmıştır. Diğer termostat olan emniyet termostatı ( piyasa da limit termostat olarak da bilinir) olarak cihazın iç bölümüne yerleştirilir. Bunun görevi ise ayar termostatının bozulduğu durumlarda devreye girerek cihazı istenmeyen yüksek sıcaklıklardan korur.  Örneğin elektrikli termosifonlar da kullanılan limit termostat, 85 dereceye ayarlanır ve diğer termostat bozulsa bile 85 derecede cihazı kapatır. Emniyet termostatlarının geniş bir ayar aralığı olmaz hatta çoğu modeller de ayar aralığı olmaz sabit bir fabrika ayarına sahiptir. 









Kargoya Veriliş
:
Ön Siparişli Ürün - Teslim Tarihi İçin Lütfen Bilgi Alınız !
Kargo Firması
:
Mng Kargo
Gönderilecek Bölge
:
İstanbul
Teslimat Detayları
:
Ön Siparişli Ürün
İade/İptal Detayları
:
Orjinal Ambalajı Zarar Görmemiş, Monte Edilmemiş, Elektrik yada Tesisat Bağlantısı Yapılmamış, Kargo Yetkilisi Gözetiminde Ambalaj Açılarak Hasarlı ise Hasar Tesbit Tutanağı Düzenlenmiş Ürünler İade Alınabilir.
BENZER ÜRÜNLER
E-Bülten
İndirimli ürünler ve fırsatlardan ilk önce siz haberdar olmak istermisiniz?
softtr® | Profesyonel E-Ticaret Sistemleri ile hazırlanmıştır.