• Otomatik Doldurma Vanası 3/4’’ (Ayarlanabilir 1-6 Bar)
Otomatik Doldurma Vanası 3/4’’ (Ayarlanabilir 1-6 Bar)
Ürün Kodu : CAL-554150
Marka :  Caleffı
5,944.62 TL   5,052.93 TL   Kdv Dahil
Kargo Ücreti: 72.00 TL
Ön Siparişli Ürün - Teslim Tarihi İçin Lütfen Bilgi Alınız !
-
+

554 Caleffı Otomatik Kazan Doldurma Vanası Ne İşe Yarar ? Otomatik Kazan Doldurma Nedir ?


Otomatik kazan doldurma vanaları merkezi ısıtma kazanlı sistemler için geliştirilmiş sonradan farklı amaçlar içinde kullanılmıştır. Kullanım amacı genel olarak sistemde eksilen suyun otomatik olarak herhangi bir enerjii kaynağına ihtiyaç duymadan Örn. (elektrik) mekanik olarak tamamlanmasıdır. Bu sayede kaza yada kullanılan cihazın sürekli kontrol edilmesinin önüne geçerek, zaman iş gücü olarak kazanım elde edilmiş konfor ve tasarruf sağlanmış olur.

Nasıl Çalışır ?

Cleffı Otomatik kazan besi ventilleri, basınç düşürücü, çekvalf, tortu filtresi ve kesme vanasının bir arada olduğu kompakt bir cihazdır. Çekvalf sayesinde kazandan tesisata su kaçması önlenmektedir. Filtre sayesinde kazan sistemine şebekeden pislik girmesi önlendiği gibi cihazın ömrüde arttırılmıştır. Alt siyah kapak ise kesme vanası olarak kullanılmaktadır. Cihazın görev yapmasının istenmediği durumlarda kullanılır. Basınç düşürücü özelliği ise istenen basınçta suyun kazana basılmasını sağlamaktadır.

 

Kalorifer, Kazan ve kombi tesisatlarında. Tüm kapalı ısıtma sistemleri için otomatik dolum yaparak tesisat basıncını sabit tutar.  Kalorifer tesisatının herhangi bir yerinden sızıntı yaparak basıncının istenmeyen seviyeye düşmesi halinde ‘’Otomatik kazan doldurma cihazı’’ tesisatın basıncının düştüğünü hissederek,  tesisatınızı otomatik olarak besler ve ayarlanan basıncta tutar. Cihaz gövdesinde açma/kapama yapan vanası bulunmaktadır.

Caleffı 554 Cihazla birlikte su girişi ve çıkış tarafına takılması gereken ballstop kesme vanaları ile basınç göstergesi, teslimat kapsamındadır. Değiştirebilir kartuş sayesinde ilerleyen dönemlerde ürünün arıza yapması durumunda giriş ve çıkış vanaları kapatılarak tesisatçı aramanıza gerek kalmadan değişim yapabilirsiniz.


Önemli ! Bu Otomatik Doldurma Vanası Sisteminizin Basıncını Sadece (1 Bar ve 6 Bar) Arasında Doldurabilir. Aksesuarlar Fiyata Dahildir.



Bağlantı Tipi Dişli
:
DN20 Üç Çeyrek
Kargoya Veriliş
:
Ön Siparişli Ürün - Teslim Tarihi İçin Lütfen Bilgi Alınız !
Kargo Firması
:
Mng Kargo
Gönderilecek Bölge
:
İstanbul
Teslimat Detayları
:
Ön Siparişli Ürün
İade/İptal Detayları
:
Orjinal Ambalajı Zarar Görmemiş, Monte Edilmemiş, Elektrik yada Tesisat Bağlantısı Yapılmamış, Kargo Yetkilisi Gözetiminde Ambalaj Açılarak Hasarlı ise Hasar Tesbit Tutanağı Düzenlenmiş Ürünler İade Alınabilir.
BENZER ÜRÜNLER
E-Bülten
İndirimli ürünler ve fırsatlardan ilk önce siz haberdar olmak istermisiniz?
softtr® | Profesyonel E-Ticaret Sistemleri ile hazırlanmıştır.